Тренировка по протокол Табата с Меги на фестивала "Панаир на суетата"

Миглена Атанасова

Здравейте,казвам се Миглена Атанасова, но се обръщат към мен с Меги!
Сертифициран инструктор съм и преподавам групови тренировки, вече почти 20 год.което ме прави много щастлива, тъй като работя това което най -много ме зарежда,а именно тренировките!

На фестивала "Панаир на суетата" ви представяме Пенчо Илиев, инструктор по Freestyle Slalom

Пенчо Илиев, инструктор по Freestyle Slalom battle

Представяме ви Пенчо Илиев, инструктор по Freestyle Slalom battle във школа “Вертиго”. Спечелил много титли, от които две втори места от Монтана Спринг (кръг от Световната лига) в десциплина Freestyle Slalom Battle, 18 място от Чешкият кръг от Световната лига.

Неговата възпитаничка Цветелина Нешева, която се занимава с Freestyle Slalom 2019г. ще участва в представянето на атрактивния им спорт.

Спортен клуб Рекриейт се занимава с паркур, фрийрън и трикинг - открита тренировка за всички ентусиасти по време на фестивала "Яж, движи се и обичай"

спортен клуб Рекриейт

Освен че спортен клуб Рекриейт се занимават пряко с паркур, фрийрън и трикинг тяхна мисия е и да развиват про-активният начин на живот и да разпространяват спортна култура.

Затова те ще ви представят кратка демонстрация и организират уоркшоп / открита тренировка за всички ентусиасти по време на фестивала "Яж, движи се и обичай

Запознайте се с дейността на школа Хороводец на фестивала "Панаир на суетата"

танцьори на Хороводец

Хороводец - школата е създадена през 2011г. от Ирина Ботева.
Вече повече от 11 години следваме мисията да помагаме на хората да се вдъхновяват, преоткриват и надскачат себе си с всяко нещо, което научават в залата за танци. Стараем се да създаваме приятелска, позитивна и много градивна среда за всеки човек. Като организираме допълнително за танцьорите семинари, теренни проучвания, фестивали.

Пилатес по време на Фестивала "Панаир на суетата" с Катя Кирчева

Катя Кирчева треньор по Пилатес

 

За мен: Здравейте, Казвам се Катя Кирчева. За приятелите съм просто Кети. Притежавам сертификати като Функционален групов треньор, Пилатес учител и “Happy Bones” инструктор за хора, диагностицирани с остепороза.
Треньор съм за “Аквасорс”. Това е само за протокола.

Знаете ли какво е Port de bras. Елате на фестивала Панаир на суетата и ще запознаете от близо с този метод на тренировка.

Port de bras е красив мост между фитнеса и танца

Методът Port de bras е красив мост между фитнеса и танца.

Негов създател е Владимир Снежик.
Обединява елементи от балет, пилатес, йога, тай чи.
Методът дава възможност да използваме хармонично двигателната система.
В Port de bras, същo както и в животът, движението не спира. Плавно се преминава от едно в друго, като се изгражда комбинация от движения, които се сливат в едно съчетание. На фона на красива медитативна музика тялото се движи в хармония, а душата танцува. Системата е подходяща за възстановителни и рехабилитационни практики, включително за подвижността на гръбначния стълб и развиване на мускулатурата, поддържаща гръбнака.

Танцова къща „Арамии“ иска да ти покаже магията на българските народни хора, затова ела на фестивала Панаир на суетата

Танцова къща Арамии

Танцова къща „Арамии“ е създадена през 2020 година от Мариян Курдов.
Тя е специализирана в преподаването на български народни хора̀ с цел запазване и популяризиране на българския танцов фолклор.

При нас танцуват хора на различни възрасти, с различни професии и интереси. Привлича ги обичта им към българските народни хора̀ или просто желанието да поддържат добра физическа форма и да се зареждат с положителни емоции и настроение.

Очакваме ви за Детето чудо по време на фестивала Панаир на Суетата

deteto chudo

Ще очакваме всички деца, които искат да станат по-бързи, по-силни, по-гъвкави и да се забавляват на нашите тренировки за деца "Детето чудо"

Тренировките са подходящи за всички деца между 6 и 12г.

Под ръководството на Кирил и Лили Райков - 2Sport4Life

2sport4life представен на фестивала Панаир на суетата от Лилия Сураджиева Райков

Lili profile

Лилия Сураджиева Райков
Спортната кариера на Лилия започва с висок старт като национална състезателка по художествена гимнастика. Като дъщеря на бивши спортисти и възпитаници на ВИФ, и нея пътят я отвежда в меката на спортистите - Национална Спортна Академия, където получава и своето висше образование като бакалавър със специалност “Треньор по гимнастика” и магистър специалност “Треньор по плуване” и “Кондиционна Подготовка”.

Искаш ли да разбереш как да тренираш правилно - Кирил Райков ще ти покаже по време на фестивала Панаир на суетата

kiril raikov

Кирил Райков Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия.
Шампион на България и Норвегия. Завършва бакалавър специалност “Треньор по баскетбол” и магистър “Кондиционна подготовка”.
0т 2012 година ежегодното участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на “Nike” в САЩ.

Dance Aerobics / FIT Dance/ с Теодора Петкова - Елате на фестивала Панаир на суетата

Теодора Петкова

Dance Aerobics / FIT Dance/ - Средно интензивна тренировка, подходяща за жени, които обичат да танцуват.
Подобрява усещането за ритъм, функционалността и кондицията на тялото ни. Забавна, лесна за следване тренировка, която определено ще повиши и настроението ни. С усмивка и упоритост може по забавен начин да стегнем и оформим тялото, за да сме в тонус и добро физическо здраве!

На фестивала "Панаир на суетата" ще ви запознаем от близко с Mobility Тraining

Mobility Training

Упражненията за мобилност не са статично разтягане или така известния ни стречинг.
Това са: разтегателни упражнения, съпроводени с постоянни движения; определен ритъм на дишане; пренос на съответните части на тялото по време на упражняването в пространството. Това изключително много ги доближава до естествените движения, защото те на практика са такива, в много по-голяма степен от статичния стречинг (въпреки че и той е полезен в определени моменти).

Габриела Стефанова по време на фестивала ще Ви представи комплекс от упражнения за стречинг, съчетани с дишане и разпускане - физическо и ментално

Художествена гимнастика

Казвам се Габриела Стефанова и съм Вицеолимпийска шапионка от Младежките Олимпийски Игри от Нанджинг 2014.
Занимавала съм се с художествена гимнастика 15 години, а след това продължих като треньор по художествена гимнастика.
Завърших средното си образование в 166 СУ “Васил Левски” и бакалавър в НСА “Васил Левски”.
На фестивала “Яж, движи се и обичай”, моята задача е да ви покажа комплекс от упражнения за стречинг, съчетан с дишане и разпускане - физическо и ментално. Поздрави, Габриела.

Яжте - здравословно, движете се - активно и обичайте - смело.

Какъв позор е за човек да остарее без да види красотата и силата, на които е способно тялото му

Първия ми маратон удоволствието от завършването си личи

 ПОСЛАНИЕ

                                                                                от

един бегач за Вас, неспортуващите и хората, които смятат, че нямат волята да променят вредния си начин на живот – ВСЕКИ може да успее, въпросът е колко силно го искаш?

Никога не е късно да започнете!

5 тонна тренировка

Potentiation

Kачи 5 кг, като вдигнеш 5 тона, съвет от Роб Орландо

Още 5 кг чисти мускули.

Тренираш от години и си изградил много повече от това, та какво са 5 кг?

Но, ако искаш да постигнеш напредък, пред теб стои решението.
Тази програма е толкова лесна, че може да бъде описана в едно изречение: избери базово упражнение, след което вдигни 5 тона тежести, толкова бързо, колкото можеш.