Информация относно проекта "Яж, Движи се и Обичай"

243800711 208229561404733 8177092476720196476 n

"Яж, движи се и обичай" е проект на Клуб за Изкуство и Спорт "Дунавска", който се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2022 г., Министерство на младежта и спорта

 

Програмата "Яж, движи се и обичай" е насочена към подрастващите и младежите.
Отчитайки повишената потребност особено през последните години на здравна, двигателна и социална култура ние се спряхме на обучение при най-нуждаещата се група, за да имаме едно здраво, активно, осъзнато и стабилно общество в бъдеще.
Програмата акцентира на здравословното хранене, двигателната активност и положителните форми за социално общуване.
Лице на проекта е отборът на България по художествена гимнастика - Олимпийски шампион от Токио 2020.
Не случайно избрахме единствения отбор с подобно отличие за страната ни.
Освен пример за подражание те са символ и на обединението и показват, че можем да победим когато създадем екип от силни индивидуални качества.
Яж, движи се и обичай се осъществява чрез поредица от информационни кампании, игра-анкета, обучения и 3-дневен фестивал в центъра на София Фестивалът ще се проведе в "Топлоцентрала" - НДК на 23-5 септември.
Ще има богата културна програма, обучения за здравословно хранене, открити уроци с много известни български спортисти и треньори, работни ателиета и лекции с известни личности, щандове за различни артикули по темата на програмата и разбира се много забавления, и различни състезателни игри за малки и големи.
Ще се радваме да се присъедините към нас и нашия екип!
Очакваме ви!